Deniz Osmanogullari (24) uit Dordrecht zit al bijna een half jaar vast in Turkije. Het proces hangt boven zijn hoofd, maar hij heeft het 'best naar zijn zin'.
Volledig scherm
PREMIUM
Deniz Osmanogullari (24) uit Dordrecht zit al bijna een half jaar vast in Turkije. Het proces hangt boven zijn hoofd, maar hij heeft het 'best naar zijn zin'. © Marc Guillet

Dordtenaar Deniz mag Turkije niet uit en zoekt daarom maar een baantje

Deniz Osmanogullari (24) uit Dordrecht zit al bijna een half jaar vast in Turkije. Hem hangt een proces boven het hoofd, maar hij heeft het ‘best naar zijn zin’.

 1. Ambitieus plan voor metamorfose Drechtsteden: ‘Gezond wonen en werken wordt nog belangrijker’
  PREMIUM

  Ambitieus plan voor metamorfo­se Drechtste­den: ‘Gezond wonen en werken wordt nog belangrij­ker’

  Hoe kan het Drechtstedengebied aantrekkelijker en beter worden om te wonen, werken en recreëren? Die vraag kregen de gerenommeerde architecten Adriaan Geuze (West 8) en Francine Houben (Mecanoo) op hun bordje. In hun toekomstbeeld, dat zij in opdracht van de Economic Development Board (EDB) en de zeven Drechtsteden opstelden, halen ze stevig de bezem door het gebied én voegen ze veel toe.
 2. Wakker worden en gelijk mooi opgemaakt zijn? Esmee maakt het mogelijk: ‘Kwartiertje langer in bed blijven’
  PREMIUM
  De Starter

  Wakker worden en gelijk mooi opgemaakt zijn? Esmee maakt het mogelijk: ‘Kwartier­tje langer in bed blijven’

  Wanneer Esmee van ’t Hof ’s ochtends wakker wordt, zit al haar make-up netjes op z’n plaats. Al jaren is ze geïnteresseerd in permanente make-up en begin vorig jaar besloot ze om meer te gaan doen met deze passie. Sinds een jaar helpt ze haar klanten in haar eigen salon, THE WOW FACTOR, in Dordrecht om de natuurlijke schoonheid naar boven te halen. ,,Wie wil ’s ochtends nou niet dat kwartiertje langer in bed blijven liggen?”