Twee auto's brandden uit op het Aletta Jacobs-Erf in Dordrecht, een derde raakte ernstig beschadigd. Tegelijkertijd vloog een cabrio aan de Slangenburg in de fik.
Volledig scherm
Twee auto's brandden uit op het Aletta Jacobs-Erf in Dordrecht, een derde raakte ernstig beschadigd. Tegelijkertijd vloog een cabrio aan de Slangenburg in de fik. © Fotoburo Busink

Dordrecht weer opgeschrikt door autobranden: drie wagens vatten op exact hetzelfde moment vlam

Opnieuw zijn er auto’s in vlammen opgegaan in Dordrecht. In de nacht van zaterdag op zondag rukte de brandweer uit voor twee autobranden op het Aletta Jacobs-Erf en eentje aan de Slangenburg. Beide brandjes ontstonden op exact hetzelfde moment. 

 1. Dordtse (18) beroofd door crimineel die na 9 jaar cel net vrij was: ‘Ik herken zijn stem’
  PREMIUM

  Dordtse (18) beroofd door crimineel die na 9 jaar cel net vrij was: ‘Ik herken zijn stem’

  Hij was koud terug in Nederland na een celstraf van bijna tien jaar in een Spaanse cel toen C.P. (32) volgens justitie wéér de fout in ging. Met zijn 17-jarige neefje zou hij een 18-jarig meisje hebben overvallen op de Viottakade in Dordrecht. Het slachtoffer werd bij de straatroof bedreigd met een keukenmes en met een glazen fles bewusteloos geslagen. De daders gingen er vandoor met haar mobieltje en tas met inhoud.
 1. FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouilleren door de stad
  Play

  FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouille­ren door de stad

 2. ME maakt einde aan onrustig uurtje in Amsterdam-Osdorp
  Play

  ME maakt einde aan onrustig uurtje in Amsterdam-Os­dorp