De controle van de QR-code blijkt niet overal in de Dordtse horeca goed te verlopen. De gemeente heeft twee schriftelijke waarschuwingen uitgedeeld.
Volledig scherm
De controle van de QR-code blijkt niet overal in de Dordtse horeca goed te verlopen. De gemeente heeft twee schriftelijke waarschuwingen uitgedeeld. © Jeffrey Groeneweg

Dordrecht: twee schriftelijke waarschuwingen in horeca voor onvoldoende controle op coronabewijs

De gemeente Dordrecht heeft tot nog toe twee waarschuwingen uitgedeeld aan horecabedrijven die hun gasten niet of onvoldoende controleerden op het controletoegangsbewijs. Deze ondernemers hebben een brief van de gemeente ontvangen. Als ze geen verbeteringen doorvoeren, lopen ze het risico dat de gemeente hen strengere maatregelen oplegt.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”