Aan het Matena’s Pad in Dordrecht is maandagavond rond 23.50 uur een auto flink beschadigd geraakt door een brand. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken. Onderzoek moet dat uitwijzen.
Volledig scherm
Aan het Matena’s Pad in Dordrecht is maandagavond rond 23.50 uur een auto flink beschadigd geraakt door een brand. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken. Onderzoek moet dat uitwijzen. © Media TV | Nick den Engelsman

Derde autobrand in twee weken tijd in Dordrecht: ‘Tips kunnen tot oplossing leiden’

Aan het Matena’s Pad in Dordrecht is maandagavond laat een auto flink beschadigd geraakt door een brand. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken. Onderzoek moet dat uitwijzen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.