Bestuurslid Kees de Jong van bridgeclub DBC Thuredreght in Dordrecht, aan het plafond hangen de buizen van het ventilatiesysteem.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurslid Kees de Jong van bridgeclub DBC Thuredreght in Dordrecht, aan het plafond hangen de buizen van het ventilatiesysteem. © Jeffrey Groeneweg

Defect ventilatiesysteem belet bridgeclub: ‘Wij kunnen zo niet verantwoord bridgen’

Bridgeclub DBC Thuredreght voelt zich in de steek gelaten. De ventilatiesystemen van Cultureel Centrum Sterrenburg in Dordrecht zijn defect. ,,We hebben dit meermaals aangegeven bij de gemeente, er is laks met onze signalen omgegaan”, aldus bestuurslid Kees de Jong.

  1. Herinneringen ophalen bij reünie discotheek The Warehouse: ‘Die periode was de mooiste uit mijn leven’
    PREMIUM

    Herinnerin­gen ophalen bij reünie discotheek The Warehouse: ‘Die periode was de mooiste uit mijn leven’

    Tiener rond de eeuwwisseling in Zwijndrecht? Dan mocht je iedere vrijdag en zaterdag niet ontbreken in discotheek The Warehouse (of: The Blue Lagoon). Dáár was het elke weekend stappen geblazen met je leeftijdgenoten. Daar werd het eerste biertje achterovergeslagen, kwam het tot een stiekem kusje op de dansvloer, ontloken liefdes en werden herinneringen voor het leven gemaakt. Aan de vooravond van een reünie van de discotheek van weleer, volgende week in het Spektakel, blikken we terug met vier vaste klanten uit die tijd.
    Zwijndrecht