Volledig scherm
PREMIUM
Kees Thies © Maartje Brockbernd

De commercieel manager van FC Dordt is een zestiger met het enthousiasme van een twintiger

COLUMNLaat het ’t begin zijn van iets moois. Ik bedoel, dat mijn oud-collega Henk Donkervoort bij FC Dordrecht (tijdelijk) aan de slag gaat als commercieel manager zie ik in ieder geval als iets positiefs voor de lokale profclub, die momenteel in zulk zwaar weer verkeert. 

Waarom ik dat zo zie? Omdat ik deze zestiger met het enthousiasme van een twintiger al héél lang ken en omdat ik weet dat er maar weinig mensen in Dordrecht zijn die het ondernemerswereldje in deze stad zó door en door kennen. En volgens mij is dat nou precies wat FC Dordrecht op dit moment nodig heeft. Een netwerker met veel relaties, iemand met een chronisch goed humeur en iemand die je vooral enthousiast weet te maken.

  1. Van wit-roze spekblokken tot vozen op de ligwei, herinneringen aan het buitenbad van De Hoge Devel
    PREMIUM

    Van wit-roze spekblok­ken tot vozen op de ligwei, herinnerin­gen aan het buitenbad van De Hoge Devel

    Het nieuws dat het buitenbad van De Hoge Devel in Zwijndrecht met de verbouwing van het zwembad na 55 jaar verdwijnt, riep talloze verontwaardigde reacties op. Jan van Geloof (66), Hendrik Boer (75) en Wouter Eenhoorn (65) halen herinneringen op aan ‘hun bad’. Het snoepkraampje van het Develpaviljoen bijvoorbeeld, badjuffrouw Ali en bussen vol Rotterdammers die op bezoek kwamen.