Na de aangifte voor de mishandelingen in zowel mei als juni gingen bij S. ‘zijn ogen open’. ,,Door de coke heb ik dingen gedaan die je niet wilt doen.’’ Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de aangifte voor de mishandelingen in zowel mei als juni gingen bij S. ‘zijn ogen open’. ,,Door de coke heb ik dingen gedaan die je niet wilt doen.’’ Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Cokeverslaafde man uit Ambacht mishandelde vriendin twee keer: ‘Ik zat op een andere planeet’

Een ‘noodkreet’ van zijn vriendin is voor een cokeverslaafde man uit Hendrik-Ido-Ambacht een openbaring geweest. Nadat de vrouw bij de politie aangifte deed van mishandeling, zwoor de 48-jarige G.T. de drugs af en meldde hij zich vrijwillig bij een kliniek. Voor zijn eerdere losse handjes moest hij zich maandag nog wel verantwoorden bij de politierechter.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?