De drugsdealer had via Telegram een afspraak gemaakt voor de verkoop van 20 gram cocaïne en medicijnen. Hij werd bestolen van de spullen, zijn telefoon en rugzak en 250 euro. Een dag later bleek ook zijn auto te zijn gestolen met autosleutels die de daders hadden meegenomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De drugsdealer had via Telegram een afspraak gemaakt voor de verkoop van 20 gram cocaïne en medicijnen. Hij werd bestolen van de spullen, zijn telefoon en rugzak en 250 euro. Een dag later bleek ook zijn auto te zijn gestolen met autosleutels die de daders hadden meegenomen. © ANP Xtra

Cokedealer geript bij deal in Papendrecht, vuurwapen op hoofd: ‘Geef geld, geef geld’

Een Eindhovense drugshandelaar dacht met de verkoop van cocaïne en illegale medicijnen snel geld te verdienen met een deal in Papendrecht. In plaats daarvan kreeg hij een doorgeladen vuurwapen op zijn hoofd en werd hij door twee mannen beroofd van al zijn spullen. Een van de vermeende daders, de 27-jarige Rico R., stond vrijdag terecht in Dordrecht.

  1. Herinneringen ophalen bij reünie discotheek The Warehouse: ‘Die periode was de mooiste uit mijn leven’
    PREMIUM

    Herinnerin­gen ophalen bij reünie discotheek The Warehouse: ‘Die periode was de mooiste uit mijn leven’

    Tiener rond de eeuwwisseling in Zwijndrecht? Dan mocht je iedere vrijdag en zaterdag niet ontbreken in discotheek The Warehouse (of: The Blue Lagoon). Dáár was het elke weekend stappen geblazen met je leeftijdgenoten. Daar werd het eerste biertje achterovergeslagen, kwam het tot een stiekem kusje op de dansvloer, ontloken liefdes en werden herinneringen voor het leven gemaakt. Aan de vooravond van een reünie van de discotheek van weleer, volgende week in het Spektakel, blikken we terug met vier vaste klanten uit die tijd.
    Zwijndrecht