Voor de woning aan de Boezem in Alblasserdam staat politiebewaking (auto links in de straat). De bewoner van het pand zou zichzelf bij de politie hebben gemeld als het eigenlijke doelwit van de ontvoering in het Noord-Hollandse Cruquius.
Volledig scherm
Voor de woning aan de Boezem in Alblasserdam staat politiebewaking (auto links in de straat). De bewoner van het pand zou zichzelf bij de politie hebben gemeld als het eigenlijke doelwit van de ontvoering in het Noord-Hollandse Cruquius. © Fotopersbureau Busink

Buren van Alex R. (59) krijgen vandaag nog informatie over verzegelde woning

Bewoners van de De Boezem en omliggende straten in Alblasserdam krijgen maandagavond nog een brief van de gemeente Alblasserdam met uitleg over ‘het proces’. Dat zegt een woordvoerster van de gemeente, nadat locoburgemeester Arjan Kraijo zaterdag een woning in de straat sloot en verzegelde. 

  1. ‘Aardige buurman’ Alex R. (59) uit Alblasserdam moest éigenlijk ontvoerd worden in Cruquius
    PREMIUM

    ‘Aardige buurman’ Alex R. (59) uit Alblasser­dam moest éigenlijk ontvoerd worden in Cruquius

    De 59-jarige Alex R. uit Alblasserdam is waarschijnlijk het échte doelwit geweest in de ontvoeringszaak waarbij per ongeluk de verkeerde man een rood busje in werd getrokken in Cruquius. Locoburgemeester Arjan Kraijo van het Damdorp heeft de woning van de man voor twee weken afgesloten. Een van de bedrijfspanden van de Alblasserdammer, in Zwijndrecht, stond dit weekend nog in de fik nadat een auto er met opzet op was ingereden.