Een oud meubel hoort niet strak en afgewerkt te zijn volgens Miranda Sempel. ,,Prima als er nog verfresten aan zitten of stukjes af zijn, dat vind ik juist mooi.”
Volledig scherm
PREMIUM
Een oud meubel hoort niet strak en afgewerkt te zijn volgens Miranda Sempel. ,,Prima als er nog verfresten aan zitten of stukjes af zijn, dat vind ik juist mooi.” © Victor van Breukelen

Brocante-liefhebber Miranda houdt niet van standaard en gelikt: ‘Ík vind het leuk, daar gaat het om’

WONENZe had het prima naar haar zin in Stadspolders, maar toen er een jaren 30-woning in haar vertrouwde wijkje Reeland vrijkwam, twijfelde Miranda Sempel (49) geen moment. Het was kleiner, alles moest worden aangepakt, maar toch zag de Dordtse het helemaal zitten. ,,Je kunt oude spullen in een nieuwbouwhuis zetten, maar je krijgt nooit het gevoel dat een oud huis geeft.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.