De vernielingen in herdenkingsbos de Vlinder. ,,We vermoeden dat er wat jongeren aan de rugleuning van het bankje hebben zitten jutteren, maar wie zoiets doet? Geen flauw idee.”
Volledig scherm
PREMIUM
De vernielingen in herdenkingsbos de Vlinder. ,,We vermoeden dat er wat jongeren aan de rugleuning van het bankje hebben zitten jutteren, maar wie zoiets doet? Geen flauw idee.” © Jeffrey Groeneweg

Bloemen gejat en bankje vernield in herdenkingsbos: ‘Ik ben vooral teleurgesteld en verdrietig’

Marian en Adrie van der Linden weten zich geen raad meer. Na de plotse kap van de herdenkingsboom voor hun zoon en gestolen bloemen op Moederdag, werd deze week ook nog eens een bankje vernield. Er rest hun maar een vraag: hoe kunnen we verdere vernielingen voorkomen? ,,Dit zou juist een rustgevende plek moeten zijn.”

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.