Pippy Pruymboom verruilt na de zomer Oranje Wit voor stadgenoot Wieldrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Pippy Pruymboom verruilt na de zomer Oranje Wit voor stadgenoot Wieldrecht. © Henk Veenstra

Aan de kant gezette Pippy Pruymboom na de zomerstop trainer van Wieldrecht

SPORTDe Dordtse trainer Pippy Pruymboom en derdeklasser Wieldrecht zijn blij met de aanstaande samenwerking. ,,Alles viel de afgelopen weken een beetje samen. Het gevoel is super’’, kijkt Pruymboom met vertrouwen naar de toekomst.

 1. Grote zorgen om Oranje Wit na ontslag clubicoon: ‘Ik vrees voor de toekomst’
  PREMIUM

  Grote zorgen om Oranje Wit na ontslag clubicoon: ‘Ik vrees voor de toekomst’

  Pippy Pruymboom (negen seizoenen hoofdtrainer) en Frank Wierks (vier seizoenen assistent) hebben dinsdagavond in bijzijn van de selectie van voorzitter Jan-Willem Bozuwa te horen gekregen dat Oranje Wit niet met hen verder zal gaan. Vorige week donderdag kwamen deze geluiden al naar buiten, nadat er verdeeldheid was ontstaan binnen de technische commissie. De hoofdrolspelers doen hun verhaal. ,,Deze situatie kent alleen maar verliezers.’’
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”