Volledig scherm
PREMIUM
Multimiljonair Salar Azimi, hier juichend voor Patro Eisden, wordt tamelijk snel verliefd, constateert columnist Niels Herijgens © Etienne Claessens; Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Wat een clubliefde: hoe steenrijke Salar Azimi gek werd op NAC. En Dordrecht. En Roda. En een Belgische voetbalploeg

COLUMNIneens dook Salar Azimi weer op. Ik was hem een beetje vergeten, zoals een oude carnavalshit uit je hoofd verdwijnt, tot je de intro hoort en je het hele hoempalied weer woordelijk meezingt.

Even het geheugen opfrissen dus: Salar Azimi leeft in een soort sprookje. Kwam op zijn dertiende vanuit Iran naar Nederland, maar is nu multimiljonair. Bestiert met zijn broer een hotel, een kasteeltje en een uitgebreid wagenpark. En toont zijn rijkdom gretig in tv-programma’s als The sky is the limit en Steenrijk, straatarm.

  1. Geslaagd! Maar hoe?
    PREMIUM
    Column

    Geslaagd! Maar hoe?

    Zoon heeft zijn diploma gehaald. In één keer. Afgelopen woensdag maakte school dat bekend. Alle ouder(s)/verzorger(s) indachtig, van wie het kind komende jaren een eindtoets maakt op de middelbare school, pleit ik voor vernieuwing van de wijze waarop de uitslag tot ze gaat komen. In ons geval moesten wij ons des namiddags tussen 13.00 en 15.00 uur naast het telefonie-apparaat nestelen. Want is die tijdspanne zouden ‘ze’ bellen. Geslaagd, een her of gezakt. Meer keuze kregen we niet.