Volledig scherm
PREMIUM
Ook columnist Niels Herijgens doet steeds minder met de pen. ,,Het geschreven woord is steeds vaker niet geschreven.” © NOS (links); Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Waarom we vaker, net zoals Oranje, een briefje moeten doorgeven

COLUMNNatuurlijk dankt het Nederlands elftal die gelijkmaker tegen de Duitsers niet alleen aan een briefje. Die lange verdediger naar voren, da’s niet zo’n opzienbarende tactiek. Deden wij bij de C-pupillen al.

Dus bondscoach Ronald Koeman had het ook gewoon kunnen roepen. ,,Frenkie! Achterin blijven! Virgil! Naar vooruuuuh!’’ Maar misschien was dat verloren gegaan in het lawaai van een vol stadion.

  1. Sobere huisvesting, voor de een een zegen, voor de ander een teleurstelling
    PREMIUM

    Sobere huisves­ting, voor de een een zegen, voor de ander een teleurstel­ling

    Verhuizen, daar komt veel bij kijken. Vraag dat maar aan de Bergse bouwclubs. Al jaren wordt gesproken over een splinternieuwe loods voor de bouwers. De huidige kotjes zijn oud, versleten en de veiligheid laat te wensen over. Al in 2017 heeft de Bergse politiek de portemonnee getrokken. Maar liefst vijf miljoen is er sindsdien beschikbaar voor een bouwkot voor de Vastenavendbouwers en voor een nieuw Halwana voor de Stichting Vastenavend.