Topman Ben Smith van Air France-KLM - een bedrijf dat aan het staatsinfuus hangt van twee landen - kreeg een lekkere aandelenbonus, las columnist Niels Herijgens.
Volledig scherm
PREMIUM
Topman Ben Smith van Air France-KLM - een bedrijf dat aan het staatsinfuus hangt van twee landen - kreeg een lekkere aandelenbonus, las columnist Niels Herijgens. © Koen van Weel/ANP; Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Waarom we (terecht) eerder kwaad zijn op een luchtvaartbaas dan op een topvoetballer

COLUMNTwee keer ging het deze week over grootverdieners. Topman Ben Smith van Air France-KLM bleek als extraatje een aandelenpakket van pakweg 2 miljoen euro te krijgen. En de Belgische topvoetballer Kevin de Bruyne vangt straks 18 miljoen per jaar bij Manchester City. 

 1. ‘Gelovige supporters, sponsors en spelers hopen met Pasen op een hergeboorte van het gevallen NAC’
  PREMIUM
  COLUMN

  ‘Gelovige supporters, sponsors en spelers hopen met Pasen op een hergeboor­te van het gevallen NAC’

  Na jaren van stilzwijgen was hij daar ineens weer, de éminence grise van de Noad Advendo Combinatie, de heer John Peek. Vanuit de geel-zwarte kamers van zijn NAC-hart voelde hij de onbedwingbare behoefte om naar buiten te treden met zijn visie op – vooral - het technisch beleid. In De Gegenpressing Podcast loopt de in Meersel-Dreef woonachtige NAC’er leeg. Vooral om zíjn club een spiegel voor te houden.
 1. Floor ruilt haar kleren met kledingkettingruil: 'Het is echt heel erg leuk'
  Play

  Floor ruilt haar kleren met kledingket­ting­ruil: 'Het is echt heel erg leuk'

 2. Rouwstoet in Gaza na luchtaanvallen van Israël
  Play

  Rouwstoet in Gaza na luchtaan­val­len van Israël