Anderhalve meter afstand houden. Dat is nodig in tijden van corona. Maar moet dit ook thuis, vraagt columnist Fee Buurmans zich af.
Volledig scherm
PREMIUM
Anderhalve meter afstand houden. Dat is nodig in tijden van corona. Maar moet dit ook thuis, vraagt columnist Fee Buurmans zich af. © Fee Buurmans

Waarom mijn vriend me niet meer kust

columnMijn vriend kust me niet meer. O, hoe ik heb geprobeerd hem tot een klein zoentje te verleiden. Heb hem vanachter beslopen, maar ik ben blijkbaar niet zo stil als ik denk. Zielig gezicht getrokken, maar daar trapt hij niet in. Zelfs in ruil voor de vervelendste huishoudelijke klusjes, krijg ik geen kusjes.

  1. De naam van Theo van der Westerlaken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam
    PREMIUM
    COLUMN

    De naam van Theo van der Westerla­ken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam

    In een Bredaas hospice is Theo van der Westerlaken aan zijn laatste ronde begonnen. De afgelopen week kreeg de bescheiden, maar o zo grote man achter de Acht van Chaam nog drie onderscheidingen uitgereikt. Waaronder het niet alledaagse Gouden Wiel van de KNWU. 'Waarom niet eerder?', is het gevoel dat velen bekruipt. Zoals de wereld nu pas die 'mooie, lieve' wereldkampioene Lara van Ruijven leert kennen. Haar dood haalt haar uit de schaduw van de Sjinkie's en Suzanne's van het shorttrack.