Een verzamelverkiezingsbord in Bergen op Zoom; een feest voor partijen met een luie achterban, schetst columnist Niels Herijgens. (Met helemaal linksboven het kabouterkleine logo van de VVD.)
Volledig scherm
PREMIUM
Een verzamelverkiezingsbord in Bergen op Zoom; een feest voor partijen met een luie achterban, schetst columnist Niels Herijgens. (Met helemaal linksboven het kabouterkleine logo van de VVD.) © Niels Herijgens; Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Waarom die voorgeproduceerde verkiezingsborden toch een beetje jammer zijn

COLUMNHet bedrijfsleven staat doorgaans niet te juichen bij verkiezingen; die geven maar instabiliteit. Toch vaart minstens één onderneming er wel bij. Die firma heet Image Building en is bedenker van de Trotter, het billboard waar alle partijen in één keer op staan.

  1. Het echte NAC mag nu snel opstaan voor ook Annie ontslagen wordt
    PREMIUM

    Het echte NAC mag nu snel opstaan voor ook Annie ontslagen wordt

    Overal waar we komen, vragen de mensen wie wij zijn... Het is de eerste zin uit een lied dat de supporters van NAC iedere wedstrijd weer recht vanuit het hart het stadion laten rondzingen. 'Wie zijn wij eigenlijk?', zullen ze zich inmiddels afvragen. Meer en meer komen ze erachter dat er twee NAC's zijn. Het NAC van het volk, dat zich herkent in trainers als Stijn Vreven en Peter Hyballa. En het NAC van de ingehuurde bestuurders, technocraten en de onzichtbare geldschieters.