Freek Verhulst (rechts) vindt het verhaal van Tommy en Maartje Haast en hun kinderen Morris en Emma (links) geweldig vertederend.
Volledig scherm
PREMIUM
Freek Verhulst (rechts) vindt het verhaal van Tommy en Maartje Haast en hun kinderen Morris en Emma (links) geweldig vertederend. © Coen Hagenaars/Peter van Trijen

Waarom deze 11-11 voor mij de perfecte kennismaking met het Roosendaalse carnaval was

columnAls u het mij vraagt, is er voor een journalist geen fijner feest dan carnaval. Verkleed als Pino, met een schrobbelèrtje in de hand kijkend naar de optocht, praten mensen tenslotte net wat makkelijker met je, dan wanneer je ze op een doodnormale dinsdagmiddag opbelt.

 1. De zee voelde boos aan waar het voor de Belgen op uit zou draaien
  PREMIUM
  COLUMN

  De zee voelde boos aan waar het voor de Belgen op uit zou draaien

  Eén fan van Wout van Aert had toch nog kans gezien een levensgroot spandoek op te hangen, langs het voor toeschouwers verboden parkoers van het WK veldrijden in Oostende. Op de bovenste galerij van een torenhoog appartementengebouw aan het strand stond een kort maar krachtige boodschap te lezen, voor de man die als enige in staat werd geacht om Nederland van de vierde en laatste gouden plak af te houden: 'Voor Georges en vaderland'.
 1. Anouk verkoopt schedels, skeletten en opgezette dieren: 'Het wordt steeds populairder'
  Play

  Anouk verkoopt schedels, skeletten en opgezette dieren: 'Het wordt steeds populair­der'

 2. Middelbare scholen weer open: 'Juist voor pubers is dat contact belangrijk'
  Play

  Middelbare scholen weer open: 'Juist voor pubers is dat contact belangrijk'