O, wat vinden we Lagerhuisvoorzitter John Bercow hier toch leuk met z'n allen. Ordeurrrr! Tot je merkt dat ie het wel héél graag een tikke theatraal brengt, vindt columnist Niels Herijgens.
Volledig scherm
PREMIUM
O, wat vinden we Lagerhuisvoorzitter John Bercow hier toch leuk met z'n allen. Ordeurrrr! Tot je merkt dat ie het wel héél graag een tikke theatraal brengt, vindt columnist Niels Herijgens. © Reuters; Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Waarom ‘Brexit bla bla bla uitstel’ eigenlijk wel een goeie samenvatting is

COLUMNBen ik de enige die dat hele brexitproces nu wel zat is? Vast niet, toch? Ik begrijp heus wel het belang ervan, maar het is een beetje die hit van Davina Michelle: duurt te lang.

  1. Het echte NAC mag nu snel opstaan voor ook Annie ontslagen wordt
    PREMIUM

    Het echte NAC mag nu snel opstaan voor ook Annie ontslagen wordt

    Overal waar we komen, vragen de mensen wie wij zijn... Het is de eerste zin uit een lied dat de supporters van NAC iedere wedstrijd weer recht vanuit het hart het stadion laten rondzingen. 'Wie zijn wij eigenlijk?', zullen ze zich inmiddels afvragen. Meer en meer komen ze erachter dat er twee NAC's zijn. Het NAC van het volk, dat zich herkent in trainers als Stijn Vreven en Peter Hyballa. En het NAC van de ingehuurde bestuurders, technocraten en de onzichtbare geldschieters.