Volledig scherm
PREMIUM
Columnist Niels Herijgens haalt de Römertjes nog weleens door elkaar. (Foto Marcel Otterspeer/Pix4Profs) © Niels Herijgens

Publieke omroep? Terug naar twee netten, Curling Quiz naar RTL, voetbal naar Talpa

COLUMNHet was weer eens zover: het moest he-le-maal anders met de publieke omroep. Deze keer was het Paul Römer die met een plan kwam.

Bij de familie Römer moet ik altijd goed nadenken. Welke was nou die brompot uit Baantjer? Wie deed het met Katja? Welke broer had ook alweer Big Brother bedacht? Je denkt dat de familie De Mol totaal verweven is met tv, maar de Römertjes kunnen er ook wat van. Nog een paar generaties en er groeien camera’s uit de oren.

  1. #MeNot
    COLUMN

    #MeNot

    Emancipatie is een goede zaak. Maar ook een lastige. Dat bleek zondag maar weer eens in de veldrit op en rond de Muur van Geraardsbergen. Tijdens de eerste verkenning van het parkoers bleek één van de afdalingen wel erg lastig (lees gevaarlijk) te zijn. Na het aanhoren van de nodige klachten en het zien van een reeks tuimelpartijen werd besloten een en ander aan te passen. Voor de mannen althans. Voor de vrouwen werd de hele lus met afdaling simpelweg uit het parkoers geschrapt.