Volledig scherm
PREMIUM
Als iemand over jouw rug rijk wil worden, hoef je dat niet te pikken, vindt columnist Niels Herijgens. (Foto Marcel Otterspeer/Pix4Profs) © BN DeStem

Paay versus parasiet: niemand is veilig voor Johan Vlemmix

COLUMNBekende Brabanders-nieuws: Johan Vlemmix (uit Eindhoven) en Patricia Paay (tegenwoordig residerend in Wernhout) hebben wat uit te vechten in de rechtszaal. Paay wil centen zien van Vlemmix, omdat die van plan was een sekspop naar haar gelijkenis op de markt te brengen. Zonder dat zij daarvan wist.

Vlemmix – ooit bekend als recorddeelnemer aan Te land, ter zee en in de lucht – dacht dat Paay het wel leuk zou vinden als mensen Fiets 'm erin konden spelen met haar lookalike. En over aantasting van haar goede naam moet ze niet zeuren, vindt hij, ‘want die heeft ze niet’. Waarbij hij wijst op het uitgelekte en veelbesproken plasseksfilmpje van de voormalige zangeres. Bovendien zou ze op tv en in de bladen steeds weer over haar liefdesleven en minnaars hebben opgeschept.

  1. De schatkamer van het Duitse voetbal
    PREMIUM

    De schatkamer van het Duitse voetbal

    Ruim twee jaar geleden zitten er 1.300 voetbaltrainers op de tribune bij PEC in Zwolle tijdens, het door de KNVB georganiseerde, trainingscongres. Het eigenwijze land waar vanuit de veelgeprezen jeugdopleidingen de ene na de andere creatieve voetballer doorstroomde is in paniek. De nationale competitie wordt steeds minder van niveau, en internationaal breken we allang geen potten meer. Ons Nederlandse voetbal stevent af op een sportief bankroet. En we zoeken de oplossing vlak over de grens... in Duitsland.