Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Of ze zijn dickpic wilde zien, vroeg hij onze journaliste

COLUMNMannen die in werksituaties schaamteloos hun lul achterna lopen? Ze zijn er nog. Een geïnterviewde bood onze jongste journaliste aan om haar zijn dickpic te appen. Deze man had haar vader kunnen zijn. Voor de onschuldigsten onder ons: een dickpic is een foto van een penis - een plaatje van het daadwerkelijke geslachtsdeel, niet van de eikel die eraan vast zit.

‘Ik hou van blond’

Een bekende stadsgenoot uit Breda werd vorige maand telefonisch opdringerig bij een journaliste die zijn kleindochter had kunnen zijn. Toen zij uit ongemak een mannelijke collega liet terugbellen, kreeg die het advies om een dame (‘ik hou van blond en maatje 36’) mee te nemen naar de afspraak. Die afspraak is niet meer gemaakt.

  1. Terugblikken: we genieten van mooie menselijke verhalen, maar ook trieste gebeurtenissen raken ons

    Terugblik­ken: we genieten van mooie menselijke verhalen, maar ook trieste gebeurte­nis­sen raken ons

    Nog ruim twee weken en we leven in 2020. Journalistiek denken we deze weken op de redactie veel aan terug- en vooruitblikken. Wat viel ons op in 2019, welke streekgenoten domineerden het nieuws, welke ontwikkelingen hebben we gesignaleerd in West-Brabant en wat gaat 2020 ons brengen. Het valt niet altijd mee terug te ploegen in ons geheugen, maar gebeurtenissen die echt grote impact hebben gehad, zijn door geen van de verslaggevers vergeten.