Volledig scherm
PREMIUM
Showkoppen zijn favoriet bij columnist Niels Herijgens: De jarige hond van Lilian Marijnissen en Jeroen Nieuwenhuize trapt af bij Radio 10, dat werk. © Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Lekkere kop! Maar wáármee wilde die actrice nu betalen?

COLUMNEen lekkere nieuwskop, daar kun je mij voor wakker maken. Toch raakte ik gisteren even in de war van deze: Gwyneth Paltrow betaalt boete voor misleiding met vaginale stenen. Eh... wat?

Sommige krantenkoppen blijven lang hangen. In Amerika kent iedereen de zin Dewey defeats Truman­­, die de verkeerde winnaar aanwees bij de presidentsverkiezingen. Harry Truman poseerde er lachend mee. 

  1. Het geheim van de glazen koepel
    PREMIUM
    column

    Het geheim van de glazen koepel

    Koopzondag in Eindhoven. Ik had nooit door het centrum moeten gaan. Overal dames met frisse kleurspoelingen in hun korte koppies en mannen met naar bier snakkende buiken. Een kleuter van een strompelgezin voor me krijgt een meltdown en besluit op straat te gaan liggen. Helemaal geen slecht idee. Zittend op het Catharinaplein naast Dynamo kijk ik omhoog, weg van de verveelde gezichten, naar mijn zen-baken. De koepel van winkelcentrum Heuvel.