Volledig scherm
PREMIUM

Fouten in de krant?
Geen wet van Muppy...

Column'Britse lesbienne is heet hangijzer voor Hong Kong.' Die kop stond afgelopen maandag op pagina 3. Verzonnen door een spitsvondige verslaggever. Een lezer mailde me: 'Kop van de week'. Hij had gelijk. Sommige taalkronkels halen de krant, de meeste gelukkig niet. Zoals de dikke peer zaag die in Hoogerheide werd gestolen, een gemaaid gasveld en braak me de bek niet open. Tekstuitglijders, daar gaat deze column over.

- Bredase vermoordde eerst zichzelf en daarna vriend.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wedden dat je niet kunt gokken op Mathieu van der Poel in Putte-Kapellen
    PREMIUM
    COLUMN

    Wedden dat je niet kunt gokken op Mathieu van der Poel in Put­te-Kapellen

    Met de legendarische zin 'Had mijn vrouw maar één zo'n been' introduceerde Godfried Bomans in 1963 Marlene Dietrich op het Grand Gala du Disque. Wie het heden ten dage in de cross moet opnemen tegen Mathieu van der Poel zal gisteren hetzelfde verzucht hebben over het onderstel van de Nederlandse alleskunner. Zaterdag blesseerde die zijn enkel in een wedstrijd in Lokeren. De dag erop reed hij in Gieten met zijn overgebleven been iedereen toch weer gewoon naar huis.