Was het een moddergevecht, tussen de weggestuurde Zihni Özdil en Jesse Klaver? Columnist Niels Herijgens vindt dat we niet moeten overdrijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Was het een moddergevecht, tussen de weggestuurde Zihni Özdil en Jesse Klaver? Columnist Niels Herijgens vindt dat we niet moeten overdrijven. © ANP; Pix4Profs

Een vrijdenker de mond gesnoerd? Doe eens rustig over dat GroenLinks-ruzietje

COLUMNZielig hè, voor Zihni Özdil? Achgossie. Het Kamerlid wordt door Jesse Klaver uit de GroenLinks-fractie gezet, en heel weldenkend Nederland staat op zijn achterste poten, want hier werd Een Vrijdenker De Mond Gesnoerd.

  1. Het echte NAC mag nu snel opstaan voor ook Annie ontslagen wordt
    PREMIUM

    Het echte NAC mag nu snel opstaan voor ook Annie ontslagen wordt

    Overal waar we komen, vragen de mensen wie wij zijn... Het is de eerste zin uit een lied dat de supporters van NAC iedere wedstrijd weer recht vanuit het hart het stadion laten rondzingen. 'Wie zijn wij eigenlijk?', zullen ze zich inmiddels afvragen. Meer en meer komen ze erachter dat er twee NAC's zijn. Het NAC van het volk, dat zich herkent in trainers als Stijn Vreven en Peter Hyballa. En het NAC van de ingehuurde bestuurders, technocraten en de onzichtbare geldschieters.