Was het toeval dat bij een artikel over Youp van 't Hek's Flappie (links) een wel heel toepasselijke advertentie stond, vroeg columnist Niels Herijgens zich af.
Volledig scherm
PREMIUM
Was het toeval dat bij een artikel over Youp van 't Hek's Flappie (links) een wel heel toepasselijke advertentie stond, vroeg columnist Niels Herijgens zich af. © Marie Cécile Thijs; Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Een stuk over Flappie... met een recept voor konijn ernaast

COLUMNAdvertenties op nieuwssites lijken onvoorspelbaar. Toch kloppen ze soms wonderwel. Dan open je een video met viroloog Ab Osterhaus – bekend van zijn rodewijnconsumptie bij talkshows – en krijg je vooraf een spotje tegen drankmisbruik. Maar het allertoepasselijkst werd het bij een artikel over Flappie.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.