Volledig scherm
PREMIUM
Max 30 kilometer. © Jacques Hendriks

Een nieuwe verkeerscampagne, met Formule-1-held Max Verstappen in de hoofdrol

columnHet kind in ons vindt het leuk om zich te verplaatsen in een held. Als wij vroeger gingen voetballen, dan was de een Cruijffie en de ander De Kromme. Klommen we met de fiets over een bult, dan waanden we ons Jopie of onze eigenste Johan van der Velde uit Rijsbergen.

Nog maar amper bekomen van het trieste, maar onontkoombare nieuws dat de vrouw met de mooiste lachrimpeltjes aller tijden (Doris Day) is overleden, horen we dat Zandvoort terugkeert in het Formule-1-circus. En zien we terloops dat het logo van de Dutch Grand Prix 2020 verdacht veel overeenkomsten vertoont met de moeilijke bril van prins Bernhard.

  1. Geslaagd! Maar hoe?
    PREMIUM
    Column

    Geslaagd! Maar hoe?

    Zoon heeft zijn diploma gehaald. In één keer. Afgelopen woensdag maakte school dat bekend. Alle ouder(s)/verzorger(s) indachtig, van wie het kind komende jaren een eindtoets maakt op de middelbare school, pleit ik voor vernieuwing van de wijze waarop de uitslag tot ze gaat komen. In ons geval moesten wij ons des namiddags tussen 13.00 en 15.00 uur naast het telefonie-apparaat nestelen. Want is die tijdspanne zouden ‘ze’ bellen. Geslaagd, een her of gezakt. Meer keuze kregen we niet.