Volledig scherm

Column: Marliesje

Ze heeft altijd graag het stoutste meisje van de klas willen zijn, al toen ze nog in Oosterhout op school zat. Dankzij dat stoute imago is ze zo succesvol geworden dat iedereen weet wat een Marliesje is: zo’n behaatje met dubbele bandjes boven de cups. Eerder deze maand was ze in de RTL Late Night Show om haar vagina-glossy te promoten.

Dat mevrouw Dekkers ook op een andere manier stout kan zijn, komt nu naar buiten. Tenminste, als we haar voormalige zakenpartner Vincent van Zon moeten geloven. Die schilderde haar afgelopen woensdag in de rechtbank van Rotterdam af als een vrouw die niet alleen verleidt maar ook misleidt, liegt en bedriegt.

Ze zou als enige goed weggekomen zijn uit het faillissement van 2013, terwijl ze een schuld van 15 miljoen achterliet en personeel de laan uitstuurde. Als blijkt dat Van Zon niets verzonnen heeft, moet de Zakenvrouw van het Jaar 2007 daarvoor boeten.

Dan roep ik alle vrouwen en travestieten in het land op om een Daad te stellen, en wel deze: knip de Marliesjes in je la één voor één demonstratief kapot en mik ze meteen in de kliko. Besmet ondergoed, weg ermee!

En ik weet nog wat, ha ha: we gaan allemaal beha’s van haar concurrent Sapph kopen, om haar te pesten. Sapph, haar grote vijand, die haar Marliesjes zo goed weet te imiteren! Zijn we nog een stuk goedkoper uit ook.

Maar laten we daar even mee wachten. Niet meteen naar haar winkel in Breda of elders rennen om die eens fijn te bekladden. Ook niet, lekker makkelijk, haar afmaken op social media of godbetert in een column.

Vooral niet doen. Waar we het fijne niet van weten, gewoon van afblijven. Laten rusten. Diep inademen, diep uitademen. Ja, zo gaat ie goed.