Treinreizigers op een station in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel kijken naar een nieuwsuitzending waarin wordt bericht over de rakettesten van Noord-Korea op woensdag.
Volledig scherm
Treinreizigers op een station in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel kijken naar een nieuwsuitzending waarin wordt bericht over de rakettesten van Noord-Korea op woensdag. © AFP

VS: strengere sancties voor Noord-Korea na rakettesten

UPDATEDe Verenigde Staten willen Noord-Korea strengere sancties opleggen in reactie op de drie rakettesten van het land op woensdag. De Amerikanen brengen een resolutie daartoe in de VN-Veiligheidsraad in stemming, zegt een Amerikaanse regeringsfunctionaris. De stemming vindt donderdag plaats, bevestigt de VN. De kans bestaat dat China en Rusland hun veto uitspreken tegen extra sancties voor het verarmde communistische land.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.