Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Vrouw bezoekt 9 jaar lang gynaecoloog ‘die plots haar eigen vader blijkt’

Een arts uit de Amerikaanse staat New York wordt ervan beschuldigd zijn eigen sperma te gebruiken om in ieder geval twee ​​vrouwelijke patiënten in zijn vruchtbaarheidskliniek te bezwangeren. Eén van zijn vermeende kinderen, Morgan Hellquist, eist in een civiele rechtszaak een schadevergoeding voor emotionele schade en oplichting. 

 1. LIVE | Hoofd Russische staatszender teleurgesteld: ‘Rusland is bang oorlog te verliezen’
  OORLOG OEKRAÏNE

  LIVE | Hoofd Russische staatszen­der teleurge­steld: ‘Rusland is bang oorlog te verliezen’

  De NAVO komt vandaag bijeen in Roemenië om te praten over de steun aan Oekraïne. De VS gaat vandaag naar alle waarschijnlijkheid bekendmaken dat het grote steun aan Oekraïne wil toekennen om de beschadigde infrastructuur te herstellen. En het hoofd van de Russische staatszender heeft gezegd dat de Russen zich tot in hoogste kringen zorgen maken om de oorlog te verliezen en berecht te worden voor oorlogsmisdaden. Volg alle ontwikkelingen in het liveblog hieronder.
 2. Kinderen met autisme uitgelachen, vernederd en vastgebonden op Belgische school: ‘Leerling had op dat moment zelfmoordgedachten’
  PREMIUM

  Kinderen met autisme uitgela­chen, vernederd en vastgebon­den op Belgische school: ‘Leerling had op dat moment zelfmoord­ge­dach­ten’

  ,,Elke keer ik hem zie aanlopen, is het alsof ik in een ‘Baywatch’-film zit. Je weet toch waarom? Met zijn dikke tetten...” Enkele leerkrachten in een school in het Belgische Ninove laten geen kans onbenut om zich denigrerend uit te laten over hun leerlingen die kampen met een autismestoornis. Ze schelden hen uit, gooien pennenzakken naar hun hoofd, sluiten de kinderen op en lachen met hen in een Whatsapp-groep. Leerkrachten die ertegenin gaan, worden weggepest.