Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Twee kinderen omgekomen bij ongeval met tractor in Duitsland

In de Zuid-Duitse streek Allgäu zijn gisteravond twee Oostenrijkse kinderen op tragische wijze om het leven gekomen nadat ze van een tractor vielen en door het gevaarte werden overreden. Dat deelt de Duitse politie mee.

De slachtoffers, een 10-jarige jongen en een 13 jaar oud meisje, reden in Balderschwang (deelstaat Beieren) samen met een 12-jarig meisje mee in de laadbak van de tractor, die door een andere 13-jarige jongen werd bestuurd.  De kinderen die gewond raakten, zaten vermoedelijk in de voorlader van de tractor. 

Volgens de eerste bevindingen van het onderzoek vielen de kinderen door een oneffenheid op de weg uit het voertuig. De jongen en het 13-jarige meisje kwamen onder de tractor terecht. Voor hen kon geen hulp meer baten. Het 12-jarige meisje liep bij het ongeval lichte verwondingen op. 

  1. Canadese politie opent klopjacht op vermiste, van drievoudige moord verdachte tieners

    Canadese politie opent klopjacht op vermiste, van drievoudi­ge moord verdachte tieners

    Canada is volledig in de ban van een drievoudige, geruchtmakende moord die wordt toegeschreven aan twee vermiste Canadese tieners. Kam McLeod (19) en Bryer Schmegelsky (18) - de spoorloos verdwenen jongens - worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van een Australische toerist Lucas Fowler (23) en zijn Amerikaanse vriendin Chynna Deese (24). En ze zouden een derde, nog niet geïdentificeerde persoon, op gruwelijke wijze om het leven hebben gebracht.