Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Twee kinderen omgekomen bij ongeval met tractor in Duitsland

In de Zuid-Duitse streek Allgäu zijn gisteravond twee Oostenrijkse kinderen op tragische wijze om het leven gekomen nadat ze van een tractor vielen en door het gevaarte werden overreden. Dat deelt de Duitse politie mee.

De slachtoffers, een 10-jarige jongen en een 13 jaar oud meisje, reden in Balderschwang (deelstaat Beieren) samen met een 12-jarig meisje mee in de laadbak van de tractor, die door een andere 13-jarige jongen werd bestuurd.  De kinderen die gewond raakten, zaten vermoedelijk in de voorlader van de tractor. 

Volgens de eerste bevindingen van het onderzoek vielen de kinderen door een oneffenheid op de weg uit het voertuig. De jongen en het 13-jarige meisje kwamen onder de tractor terecht. Voor hen kon geen hulp meer baten. Het 12-jarige meisje liep bij het ongeval lichte verwondingen op. 

  1. Jonge vrouw verdacht van zedenmisdrijf omdat ze beha uittrok toen stiefkinderen toekeken

    Jonge vrouw verdacht van zedenmis­drijf omdat ze beha uittrok toen stiefkinde­ren toekeken

    Een jonge vrouw uit de overwegend conservatieve Amerikaanse staat Utah riskeert een jarenlange vermelding in het register van zedendelinquenten en zelfs een gevangenisstraf omdat ze thuis haar beha uittrok terwijl haar minderjarige stiefkinderen toekeken. De kinderen - 9, 10 en 13 jaar - zouden geschokt hebben gereageerd en het ogenschijnlijk onschuldige incident via familieleden bij de plaatselijke autoriteiten hebben gemeld.