Jack Jones Jr. (L) heeft gisteren een dodelijke injectie gekregen. De executie van Marcel Williams (R) werd uitgesteld maar later alsnog uitgevoerd.
Volledig scherm
Jack Jones Jr. (L) heeft gisteren een dodelijke injectie gekregen. De executie van Marcel Williams (R) werd uitgesteld maar later alsnog uitgevoerd. © EPA

Twee gedetineerden geëxecuteerd in Arkansas

In de Amerikaanse staat Arkansas zijn weer twee gevangenen geëxecuteerd. De 52-jarige Jack Jones kreeg gisteren (lokale tijd) een dodelijke injectie. Een tweede executie die voor dezelfde dag stond gepland, was echter op last van de rechter tijdelijk uitgesteld. Nu is de man alsnog om het leven gebracht. 

  1. Oorlog of niet, Rusland showt wapens op grote militaire beurs bij Moskou

    Oorlog of niet, Rusland showt wapens op grote militaire beurs bij Moskou

    In Rusland gaat vandaag ARMY-2022 van start, een zesdaagse internationale militaire beurs die omschreven wordt als de grootste van het land. Volgens experts van de CNA - een Amerikaanse non-profitorganisatie die zich door onderzoek en analyse inzet voor de veiligheid en beveiliging van de VS - willen de Russen er hun wapens en wapensystemen showen en laten zien dat het moeilijk is om hen met allerhande sancties buitenspel te zetten.