Prins Harry en zijn vrouw Meghan kwamen maandag voor het laatst in actie als 'senior royals'. De hertog en hertogin van Sussex, die vanaf 1 april een stap terug doen binnen de Britse koninklijke familie, woonden in Westminster Abbey een dienst bij ter gelegenheid van Commonwealth Day.
Volledig scherm
Prins Harry en zijn vrouw Meghan kwamen maandag voor het laatst in actie als 'senior royals'. De hertog en hertogin van Sussex, die vanaf 1 april een stap terug doen binnen de Britse koninklijke familie, woonden in Westminster Abbey een dienst bij ter gelegenheid van Commonwealth Day. © EPA

Trump: Harry & Meghan moeten zelf betalen voor hun beveiliging

De Verenigde Staten gaan niet betalen voor de beveiliging van de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan. Dat meldt president Donald Trump op Twitter. Hij reageert daarmee op het nieuws dat dat het stel Canada verruilde voor Amerika.

  1. Gast (28) vermoord in pas geopend Deens hotel: 'Gezochte Nederlander niet bij ons bekend’

    Gast (28) vermoord in pas geopend Deens hotel: 'Gezochte Nederlan­der niet bij ons bekend’

    De 24-jarige Nederlander die internationaal gezocht wordt voor een moord in een Deens hotel, staat zeer waarschijnlijk op bewakingscamera’s van dat hotel. De beelden zijn overgedragen aan de Deense politie, zegt een woordvoerder van de keten tegen deze site. Het gloednieuwe hotel in hartje Kopenhagen is pas sinds september vorig jaar open voor publiek. ,,Het is een ontzettend heftig incident en we leven mee met de nabestaanden van het slachtoffer.”