Boris Johnson schenkt melk in de kop, terwijl het theezakje er nog in zit.
Volledig scherm
Boris Johnson schenkt melk in de kop, terwijl het theezakje er nog in zit. © Conservative Party

Theezakjesgate in Groot-Brittannië: ‘Onze premier kan niet eens een kopje thee zetten’

VideoDe Britse premier Boris Johnson ligt onder vuur in zijn eigen land, omdat hij de thee-etiquette aan zijn laars heeft gelapt. Johnson deed in een campagnevideo een wolkje melk in zijn kop, terwijl het theezakje er nog in zat. Op social media gaan zijn theeminnende landgenoten los: ,,Onze minister-president weet niet hoe je een kop thee zet, hoe laag kun je zinken?” 

 1. Liefdevolle bruiloftsvideo wordt verslag van chaos in Beiroet: ‘Onze droomplek werd nachtmerrie’
  PREMIUM
  VIDEO

  Liefdevol­le bruilofts­vi­deo wordt verslag van chaos in Beiroet: ‘Onze droomplek werd nachtmer­rie’

  Wat de mooiste dag van haar leven had moeten zijn, eindigde gisteravond in een ramp van ongekende omvang. Door een gigantische explosie in de haven van de Libanese hoofdstad Beiroet moest kersverse bruid Israa Seblina rennen voor haar leven. Haar bruidsfotograaf legde de angstaanjagende beelden vast die nu de hele wereld overgaan. ,,Onze droomplek veranderde binnen enkele seconden in een spookstad vol bloedende mensen. Het was een nachtmerrie”, laat de 29-jarige Amerikaanse aan deze site weten.
 2. Nederlandse (37) kruipt door oog van de naald bij explosie Beiroet: 'Mijn huis ligt in puin’
  PREMIUM

  Nederland­se (37) kruipt door oog van de naald bij explosie Beiroet: 'Mijn huis ligt in puin’

  Een in Beiroet woonachtige Nederlandse is gistermiddag tijdens de gigantische explosie en de daaropvolgende aardbeving door het oog van de naald gekropen. De 37-jarige Amy Rodgers uit Rotterdam was met haar vriendin in hun appartement toen opeens alle grote ramen in de woonkamer kapotsprongen. Door het rondvliegend glas raakte de vriendin van Amy ernstig gewond aan haar voet. Zelf bleef ze ongedeerd. ,,Dat kun je gerust een wonder noemen, ja”, zegt ze een dag later tegen deze site.