Schatrijke Harry en Meghan zitten voorlopig nog niet op zwart zaad

updateDe Britse prins Harry (35) en zijn 38-jarige vrouw Meghan hebben aangekondigd een stap terug te  doen als ‘senior members’ van het Britse koningshuis. Eén van de redenen: ‘financieel onafhankelijk worden’. Maar met een geschat vermogen van omgerekend ruim 38 miljoen euro zijn ze dat feitelijk al. Waar komt hun fortuin eigenlijk vandaan? Zeker is in ieder geval dat ze door hun recente keuze niet direct ‘op zwart zaad’ komen te zitten.

Zowel Meghan als Harry hadden eigen inkomsten voordat ze in 2018 in het huwelijksbootje stapten. Meghan Markle was een succesvol actrice, terwijl prins Harry van zijn familie geld erfde en als officier in het Britse leger ook zelf geld verdiende. Samen zou het stel momenteel zo’n 33 miljoen pond (zo’n 38 miljoen euro) bezitten.

  1. Traangas en rubberkogels bij protesten tegen Braziliaanse president

    Traangas en rubberko­gels bij protesten tegen Braziliaan­se president

    In Brazilië zijn zondag voor het eerst sinds de coronamaatregelen van kracht zijn, groepen mensen de straat op gegaan om te protesteren tegen het regeringsbeleid van president Jair Bolsonaro. Daarbij kwam het in São Paulo en Rio de Janeiro tot confrontaties met aanhangers van de president en met de politie. In São Paulo trad de mobiele eenheid op met traangas en rubberkogels om de rivaliserende groepen uiteen te drijven.