Het Pentagon gaf eerder al videobeelden vrij van drie ufo-waarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt werden.
Volledig scherm
Het Pentagon gaf eerder al videobeelden vrij van drie ufo-waarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt werden. © RV

Pentagon publiceert rapport met ufo-meldingen: ‘Een logische verklaring is niet altijd te vinden’

Het Amerikaanse ministerie van Defensie gaat op 1 juni een rapport publiceren met daarin nooit eerder vrijgegeven ufo-meldingen. Dat heeft John Ratcliffe gezegd, de voormalige directeur van de nationale inlichtingendienst onder president Donald Trump. ,,Voor sommige van de dingen die we zagen, hebben wij gewoon de technologie niet”, zei hij op nieuwszender Fox News.

  1. Opnieuw leider Islamitische Jihad op de Gazastrook dood door Israëlische luchtaanval

    Opnieuw leider Islamiti­sche Jihad op de Gazastrook dood door Israëli­sche luchtaan­val

    Door een Israëlische luchtaanval op de Gazastrook is opnieuw een Palestijnse leider van de Islamitische Jihad om het leven gekomen. Het gaat om Khaled Mansour, heeft de beweging zondag bevestigd, nadat het Israëlische leger zaterdagavond in een verklaring zei dat ‘kopstukken van Islamitische Jihad geneutraliseerd zijn’. Mansour had de leiding in het zuidelijke gedeelte van de Gazastrook. Vrijdag werd de hoge commandant Taysir al-Jabari al gedood.