Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © REUTERS

Opruimingsdienst VS haalt uit één huis 180 verwaarloosde honden en katten

Een speciale opruimingsdienst heeft zo’n 180 verwaarloosde honden en katten gered uit een huis in de Amerikaanse staat New Jersey. Volgens de autoriteiten werden de dieren in “vreselijke en onmenselijke omstandigheden” aangetroffen.

 1. Turkije roept Nederlandse ambassadeur op het matje na sluiting consulaat in ‘psychologische oorlog’

  Turkije roept Nederland­se ambassa­deur op het matje na sluiting consulaat in ‘psycholo­gi­sche oorlog’

  Turkije heeft de ambassadeurs van negen westerse landen op het matje geroepen wegens de sluiting van hun consulaten. Onder die landen zijn ook Nederland, de VS, Zweden, Duitsland en Frankrijk. De landen sloten hun consulaten afgelopen dagen uit veiligheidsoverwegingen. In het land heerst woede richting westerse diplomaten na protesten met koranverbrandingen en -verscheuringen in onder meer Stockholm en Den Haag.
 2. Het gebouw waar na druggebruikers en wapens nu ook een lijk gevonden werd: ‘En zeggen dat hier vroeger chique mensen kwamen...’
  PREMIUM

  Het gebouw waar na druggebrui­kers en wapens nu ook een lijk gevonden werd: ‘En zeggen dat hier vroeger chique mensen kwamen...’

  Druggebruikers, daklozen, verboden wapens en genoeg vuurwerk om het hele gebouw de lucht in te blazen. De kelder van het flatgebouw in Deurne waar vrijdagavond een lijk zonder hoofd of ledematen gevonden werd, stond en staat bekend als een niet zo koosjere plek. “Een vuile buurt”, horen we onomwonden. “En één waar raar volk passeert.”