Celliste Ophélie Gaillard
Volledig scherm
Celliste Ophélie Gaillard © videostill

Ophélie kreeg gestolen cello van 1,3 miljoen op een bizarre manier terug

Het is een klein wonder. Ophélie Gaillard, een professionele muzikante die donderdagnacht voor haar voordeur beroofd werd van haar peperdure cello, heeft haar instrument terug. Het terugbezorgen ging op een even bizarre en brutale wijze als de beroving.

 1. Rusland oefent met nucleaire Yars-raketwerper: wat kan die en hoe groot is de kans dat Poetin hem inzet?
  PREMIUM

  Rusland oefent met nucleaire Yars-raketwer­per: wat kan die en hoe groot is de kans dat Poetin hem inzet?

  De Russische troepen zijn aan het oefenen met hun nieuwste ballistische raketwerper, genaamd Yars. Is het hun bedoeling om deze nucleaire raketten binnenkort op westerse landen te laten neerkomen? De Belgische luitenant-kolonel Tom Simoens ziet er vooral veel spierballengerol in, maar waarschuwt voor de gevolgen als Rusland het tuig ooit écht zou inzetten. “Het zijn deze wapens waar de Russen het over hebben wanneer ze zeggen dat ze Londen kunnen platleggen.”
 2. Gwenny en Marino verwelkomen dertiende kindje Laxe, allemaal hebben ze naam met letters ‘A’, ‘L’, ‘E’ en ‘X’
  PREMIUM

  Gwenny en Marino verwelko­men dertiende kindje Laxe, allemaal hebben ze naam met letters ‘A’, ‘L’, ‘E’ en ‘X’

  Het al bijzonder kroostrijke gezin van Gwenny Blanckaert (33) en Marino Vaneenoo (40) uit Staden met de nog meer bijzondere namen is opnieuw uitgebreid. Op 16 maart verwelkomde het koppel hun dertiende (!) kindje. Dat schrijft de Krant van West-Vlaanderen. Opmerkelijk, want het koppel liet na de geboorte van hun twaalfde spruit al weten dat ze het bij die twaalf zouden zouden houden.
  Staden