Nu al spraakmakend: het boek 'Too Much and Never Enough: How My Family Created the World', rechts schrijfster Mary Trump, het nichtje van de president.
Volledig scherm
Nu al spraakmakend: het boek 'Too Much and Never Enough: How My Family Created the World', rechts schrijfster Mary Trump, het nichtje van de president. © AP

Nicht Trump doet boekje open: ‘Jeugdtrauma's verklaren gedrag president’

Donald Trump wordt geplaagd door jeugdtrauma’s die het hem bemoeilijken zich in te leven in het leed van anderen. Dat is een van de onthullingen in het nu al veelbesproken boek van Mary L. Trump, het nichtje van de Amerikaanse president. De Amerikaanse krant Washington Post heeft het boek in bezit.

  1. Droomvakantie in duigen door verplichte quarantaine: ‘Ik heb hier nul begrip voor’

    Droomvakan­tie in duigen door verplichte quarantai­ne: ‘Ik heb hier nul begrip voor’

    Op vakantie naar Groot-Brittannië? Zet dat maar uit je hoofd. De Britse regering is de Nederlandse toerist liever kwijt dan rijk en stelt vanaf morgen opnieuw strenge reisbeperkingen in. Alleen aantoonbaar noodzakelijk (weg)verkeer wordt nog toegelaten. Hierdoor gaat een weekendje Londen of een weekje hiken in de Schotse natuur voor honderden, en mogelijk duizenden Nederlanders in rook op. ,,Ik heb echt nul begrip voor deze beslissing.”