New Yorkers tillen auto op om vrouw te bevrijden

VIDEOOmstanders hebben vandaag in New York een vrouw bevrijd die klem zat onder een auto. Op Twitter circuleert een video waarop te zien is hoe mensen komen toegesneld om de auto te kantelen en zo de vrouw eronder vandaan te halen. 

De vrouw zou zijn aangereden en kwam vervolgens vast te zitten onder de grote bolide. In een mum van tijd verzamelt zich een grote groep mensen bij de auto. Samen tillen ze het gevaarte op, waarna ze de vrouw onder de auto vandaan slepen. 

Volgens de man die de video op Twitter heeft geplaatst is de vrouw bij kennis. Op een foto is te zien dat ze op het wegdek ligt en op haar telefoon kijkt. 

New Yorkers redden vrouw van onder SUV
Volledig scherm
New Yorkers redden vrouw van onder SUV © Videostill
  1. Vermist jongetje (5) overleden nadat verdwaalde moeder hem verliet om hulp te zoeken

    Vermist jongetje (5) overleden nadat verdwaalde moeder hem verliet om hulp te zoeken

    Na drie dagen intensief zoeken heeft de politie in een afgelegen bosgebied bij de plaats Ketchikan in Alaska het stoffelijk overschot aangetroffen van de 5-jarige Jaxson Brown. Het jongetje was door zijn moeder Jennifer Treat (36) achtergelaten, omdat ze in blinde paniek hulp ging zoeken nadat de twee tijdens een 13 kilometer lange wandeling verdwaald waren geraakt. Op weg naar de bewoonde wereld raakte Jaxson’s moeder gewond. Ze verdwaalde opnieuw en bleef langere tijd onvindbaar voor hulpdiensten.