De plaats van het ongeval waar links van de weg inmiddels een vangrail staat die de motorrijder door toedoen van de automobilist geraakt zou hebben.
Volledig scherm
De plaats van het ongeval waar links van de weg inmiddels een vangrail staat die de motorrijder door toedoen van de automobilist geraakt zou hebben. © Google Street View

‘Nederlandse’ motorrijder (65) verongelukt in Andorra, automobilist (20) gearresteerd

Bij een ongeval in Andorra is zaterdagavond een 65-jarige motorrijder om het leven gekomen. Het slachtoffer heeft volgens de politie naar alle waarschijnlijkheid de Nederlandse nationaliteit vanwege het kenteken op zijn motor. Een 20-jarige automobilist uit de dwergstaat tussen Frankrijk en Spanje wordt ervan verdacht het ongeval te hebben veroorzaakt.

  1. Belgische badjuf Faith (19) redde leven van kindje: ‘Falen had ik mezelf nooit vergeven’
    PREMIUM

    Belgische badjuf Faith (19) redde leven van kindje: ‘Falen had ik mezelf nooit vergeven’

    ,,Ik kon maar aan één ding denken: dat jongetje redden.” De 19-jarige Faith Loose was pas een maand badjuf bij het subtropische zwembad Aquafun in België, toen ze afgelopen zaterdag een jongetje bewusteloos in het water zag liggen. Dankzij haar heldhaftige optreden werd zijn leven gered. ,,Maar ik wil ook ouders waarschuwen. Wij zijn geen oppas. Laat je kinderen nooit alleen en laat ze een zwemvest dragen.”