Na roadtrip doodgevonden Gabby is door wurging om leven gebracht, verloofde spoorloos

VIDEODe Amerikaanse Gabby Petito, die na een roadtrip met haar verloofde vermist raakte en later dood werd gevonden, is door wurging om het leven gebracht. Dat maakte de lijkschouwer gisteravond bekend tijdens een persconferentie. Het was al duidelijk dat Petito door geweld om het leven was gekomen, maar de precieze doodsoorzaak bleef nog onduidelijk.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Zus Gabby-verloofde maakt tongen los: ‘Ik weet niet of mijn ouders betrokken zijn bij rol broer’
  klopjacht vs

  Zus Gab­by-verloofde maakt tongen los: ‘Ik weet niet of mijn ouders betrokken zijn bij rol broer’

  De zus van Brian Laundrie, de voortvluchtige verloofde van de vermoorde Gabby Petito, weet niet of haar ouders betrokken zijn geweest bij de plotse verdwijning van haar broer, een van de meest gezochte mannen van de Verenigde Staten. Dat zegt ze in een interview met het Amerikaanse ochtendprogramma Good Morning America. De nabestaanden van Petito beschuldigen de ouders van Laundrie ervan dat zij hem hebben geholpen om van de aardbodem te verdwijnen.