De verdachten met drie tassen met 45 gestolen flessen wijn ter waarde van ruim 1,6 miljoen euro bij het verlaten van tweesterrenrestaurant Atrio in Cáceres, op 27 oktober 2021.
Volledig scherm
De verdachten met drie tassen met 45 gestolen flessen wijn ter waarde van ruim 1,6 miljoen euro bij het verlaten van tweesterrenrestaurant Atrio in Cáceres, op 27 oktober 2021. © via REUTERS

Miljoenenroof uit wijnkelder van sterrentent Spanje: Nederlands-Roemeense verdachte sloeg al vaker toe

Kroatië heeft de twee verdachten van een spectaculaire wijnroof ter waarde van ruim 1,6 miljoen euro in Spanje overgeleverd aan de Spaanse autoriteiten. De man en vrouw verschenen vandaag voor de onderzoeksrechter in Cáceres.

  1. Washington Post: FBI zocht bij Trump documenten over kernwapens

    Washington Post: FBI zocht bij Trump documenten over kernwapens

    De FBI zou de woning van voormalig president Donald Trump eerder deze week zijn binnengevallen vanwege ‘documenten over kernwapens’. Dat melden bronnen die betrokken zijn bij het onderzoek aan The Washington Post. Of het om geheime informatie over Amerikaanse kernwapens gaat is niet duidelijk, maar volgens de Amerikaanse krant benadrukt de zoekactie wel ‘hoe groot de angst is dat de documenten in verkeerde handen komen’.