Nabestaanden van de inzittenden van het verdwenen vliegtuig otmoetten elkaar gisteren op een Chileense militaire basis in Punta Arenas.
Volledig scherm
Nabestaanden van de inzittenden van het verdwenen vliegtuig otmoetten elkaar gisteren op een Chileense militaire basis in Punta Arenas. © AFP

Menselijke resten gevonden op plek waar Chileens vliegtuig in zee verdween

De Chileense autoriteiten hebben menselijke overblijfselen gevonden op de plek in zee waar maandag een Chileens militair vliegtuig met 38 mensen aan boord verdween. Eerder waren op die plek ook al wrakstukken gevonden, waarschijnlijk van hetzelfde verdwenen toestel.

  1. ‘Ontslagen campagneleider Trump opgepakt na dreiging met zelfmoord’

    ‘Ontslagen campagne­lei­der Trump opgepakt na dreiging met zelfmoord’

    De voormalige campagneleider van de Amerikaanse president Donald Trump is zondag door de politie opgepakt. Hij zou een pistool hebben geladen en tijdens een echtelijke ruzie met zelfmoord hebben gedreigd. Ook zou hij zijn vrouw hebben geslagen. Dat meldde de politie maandag. Brad Parscale (44) was een van de sleutelfiguren die Trump in 2016 in het zadel hielpen, maar hij viel afgelopen juni in ongenade na een desastreuze campagnerally in Tulsa, Oklahoma.