De politie moest tussenbeide komen om erger te voorkomen.
Volledig scherm
De politie moest tussenbeide komen om erger te voorkomen. © Shutterstock

Man probeert vrouw tijdens echtelijke ruzie op te sluiten in vriezer

Een echtelijke ruzie die begon met een opmerking over de afwas, is flink uit de hand gelopen. De Franse politie moest tussenbeide komen om een vrouw en haar drie kinderen in veiligheid te brengen. De man probeerde zijn vrouw op te sluiten in de vriezer.

Een vrouw uit de Franse gemeente Ferrières-en-Bray verweet haar man dinsdagavond dat hij na het koken de afwas niet had gedaan. De man, die onder invloed van alcohol was, waardeerde dat niet en zo ontstond ruzie. Daarbij probeerde hij zijn echtgenote op te sluiten in de vriezer. De vrouw kon ontsnappen en belde de politie. Tegen de tijd dat die arriveerde, was haar man uit het huis gevlucht. Zo melden Franse media.

Zodra de politie weer weg was, keerde de man terug. Hij sloot zich samen met hun drie kinderen van 1, 3 en 5 jaar op in de kelder en dreigde uit het leven te stappen en de kinderen om het leven te brengen. De politie zag geen andere optie dan de deur open te beuken om de kinderen in veiligheid te brengen. De dronken man werd daarna gearresteerd.