De Franse president Emmanuel Macron (rechts) en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu tijdens hun ontmoeting donderdagavond in Parijs.
Volledig scherm
De Franse president Emmanuel Macron (rechts) en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu tijdens hun ontmoeting donderdagavond in Parijs. © AP

Macron en Netanyahu willen samenwerken tegen Iran

De Franse president Emmanuel Macron en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu hebben donderdag aangekondigd ,,samen te werken” tegen de ,,destabiliserende” activiteiten van Iran in het Midden-Oosten. Ook willen ze een front vormen tegen de ,,steun” van Teheran aan Rusland in zijn offensief in Oekraïne.

  1. Schatrijke Belgische barones op straat doodgeschoten, vermoedelijk door stiefzoon
    PREMIUM

    Schatrijke Belgische barones op straat doodgescho­ten, vermoede­lijk door stiefzoon

    De echtgenote van ooit een van de rijkste Belgen is voor haar woning op straat met vier kogels doodgeschoten, vermoedelijk door haar stiefzoon. Myriam ‘Mimi’ Ullens de Schooten (70) was een van de meest markante figuren van de Belgische adel: steenrijk getrouwd en met een hart van goud. Met haar stichting hielp Mimi, die zelf borstkanker had overwonnen, kankerpatiënten. Ze veilde zelfs haar eigen peperdure kunst voor hen.