Volgens de politie heeft de 31-jarige pakjesbezorger Tanner Lynn Horner bekend de 7-jarige Athena Strand (links) te hebben ontvoerd en vermoord.
Volledig scherm
Volgens de politie heeft de 31-jarige pakjesbezorger Tanner Lynn Horner bekend de 7-jarige Athena Strand (links) te hebben ontvoerd en vermoord. © Facebook (Shannon Murray)/Facebook (Northeast Texas Media)

Lichaam van in VS vermiste Athena (7) gevonden, pakjesbezorger FedEx opgepakt

Twee dagen nadat ze als vermist was opgegeven, heeft de Amerikaanse politie het lichaam gevonden van de 7-jarige Athena Strand uit Wise County (Texas). De politie vond haar lichaam vrijdag op aanwijzen van de verdachte, een bezorger van koeriersdienst FedEx. De man heeft inmiddels bekend dat hij het meisje heeft ontvoerd en gedood.

  1. Brazilië laat vliegdekschip vol giftig materiaal zinken in oceaan: ‘Milieuramp dreigt’
    UPDATE

    Brazilië laat vliegdek­schip vol giftig materiaal zinken in oceaan: ‘Milieuramp dreigt’

    De Braziliaanse marine heeft vrijdag een beschadigd vliegdekschip dat vol asbest, verf en andere giftige stoffen zit in de Atlantische Oceaan laten zinken. Milieuactivisten protesteerden al langer tegen de plannen van marine, die beweerde dat er geen alternatief was voor het buiten gebruik gestelde vaartuig. Ook het Openbaar Ministerie en de Braziliaanse milieudienst Ibama waren tegen het afzinken van het vliegdekschip.