Justitie Nederland begint eigen onderzoek naar dood Carlo (27): ‘Bizar wat daar is gebeurd’

videoHet Nederlandse Openbaar Ministerie begint een eigen onderzoek naar de gewelddadige dood van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca. ,,Het is bizar wat daar is gebeurd. De maatschappelijke reactie spreekt voor zich”, zegt woordvoerster Mary Hallebeek. Er zijn officieel nog geen personen als verdachte aangemerkt, omdat het rechtshulpverzoek van de Spaanse politie nog steeds niet binnen is. ,,Maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast zelf onderzoek te doen.”

2 reacties

 • Johan Konings

  1 jaar geleden
  Het recht moet zijn loop hebben en gelukkig werkt de Spaanse politie zorgvuldig toe naar uitlevering van de verdachten.Het is intriest dat Carlo Heuvelman op deze walgelijke zinloze manier om het leven is gebracht. Ik kan geen straf bedenken die recht doet aan het overĺijden van Carlo Heuvelman . Je kunt alleen maar hopen dat de daders voor de rest van hun leven dagelijks spijt zullen voelen over het onrecht dat zij het slachtoffer en zijn naasten hebben aangedaan.
 • Peter Nooten

  1 jaar geleden
  Gelukkig zijn er weer voldoende advocaten aangemeld om deze gasten in Nederland te houden. Een lange straf in een echte Spaanse gevangenis zou hier beter op zijn plaats zijn.
 1. Verdachten van doodschoppen Carlo (27) komen uit Hilversum en omgeving, twee van hen melden zich
  Update

  Verdachten van doodschop­pen Carlo (27) komen uit Hilversum en omgeving, twee van hen melden zich

  Zeker twee verdachten van de fatale knokpartij op Mallorca hebben zich gemeld bij de Nederlandse politie. Justitie kan voorlopig niets, aangezien het rechtshulpverzoek vanuit Spanje nog niet binnen is. De twee verdachten horen bij een groep van negen mannen die betrokken zouden zijn bij het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) uit Waddinxveen. De groep verdachten komt uit Hilversum en omgeving, bevestigen bronnen tegen deze site.