De vermeende huurmoordenaars arriveerden tien minuten voor Giorgos Karaivaz in de straat waar hij woonde en gingen tot actie over toen hij uit zijn auto stapte.
Volledig scherm
De vermeende huurmoordenaars arriveerden tien minuten voor Giorgos Karaivaz in de straat waar hij woonde en gingen tot actie over toen hij uit zijn auto stapte. © Videostill Star TV

‘Georganiseerde misdaad doodde Griekse journalist, onderzocht corruptie bij politie’

De moord op een Griekse misdaadjournalist, vrijdag in Athene, houdt mogelijk verband met de georganiseerde misdaad. Dat heeft de onderminister voor criminaliteitsbestrijding gezegd in een interview met de publieke omroep ERT. Collega's van het slachtoffer vermoeden een verband met een corruptieaffaire waarover Giorgos Karaivaz (52) berichtte op zijn blog. 

 1. Maya’s krijgen excuses van Mexico voor eeuwenlange uitbuiting en discriminatie

  Maya’s krijgen excuses van Mexico voor eeuwenlan­ge uitbuiting en discrimina­tie

  De Mexicaanse regering heeft maandag officieel excuses aangeboden aan de inheemse Maya-bevolking voor de eeuwenlange misstanden van brute uitbuiting en discriminatie. ,,Vandaag vragen we vergeving voor het onrecht dat het Maya-volk in de loop van de geschiedenis is aangedaan en voor de discriminatie waarvan ze vandaag de dag nog steeds het slachtoffer zijn’’, zei minister van Binnenlandse Zaken Olga Sánchez Cordero.
 1. Zo vind je vanuit de auto de liefde van je leven: 'We hangen een bordje naar buiten met 'ben jij single?''
  Play

  Zo vind je vanuit de auto de liefde van je leven: 'We hangen een bordje naar buiten met 'ben jij single?''

 2. Gewonde bij steekpartij in Terheijden, dader op de vlucht
  Play

  Gewonde bij steekpar­tij in Terheijden, dader op de vlucht