Ook het vroegere Nederlandse model Thysia Huisman zegt verkracht te zijn.
Volledig scherm
Ook het vroegere Nederlandse model Thysia Huisman zegt verkracht te zijn. © Privebeeld

Franse ‘ronselaar’ van Jeffrey Epstein opgepakt

In Frankrijk is de beroemde en beruchte ‘modellen-makelaar’ Jean-Luc Brunel aangehouden. Hij wordt van verdacht van verkrachting en seksueel geweld, vooral tegen minderjarigen. Het voormalige Nederlandse model Thysia Huisman zegt door hem in 1991 verkracht te zijn. Franse vrouwen hebben Brunel er van beschuldigd hen te hebben ‘geronseld’ voor de Amerikaanse miljardiar Jeffrey Epstein. Die raakte, vóór zijn zelfmoord in augustus vorig jaar, in opspraak omdat hij jarenlang (minderjarige) meisjes ronselde en misbruikte.

 1. Martine zat 24 uur lang ingesneeuwd op luchthaven Istanboel, en is nog niet weg
  PREMIUM
  Video

  Martine zat 24 uur lang inge­sneeuwd op luchthaven Istanboel, en is nog niet weg

  Vanuit Pakistan landde ze in winterwonderland Turkije. Wat normaal gesproken een simpele overstap is op de internationale luchthaven van Istanboel, liep door hevige sneeuwval volledig in de soep. Martine Hammink zat 24 uur vast op een van de drukste luchthavens van Europa en wacht nu in een hotel af wanneer ze toch door kan vliegen naar Nederland. ,,Het zal me niet verbazen als ik hier tot donderdag of vrijdag zit.”
 2. Turkse chirurg stopt niet met biloperatie ondanks oproep Nederlandse familie: ‘Ik snap hun emotie’
  PREMIUM
  nederlandse overleden

  Turkse chirurg stopt niet met bilopera­tie ondanks oproep Nederland­se familie: ‘Ik snap hun emotie’

  De bekroonde Turkse chirurg Ali Nevai ziet geen reden om (tijdelijk) te stoppen met de Brazilian Butt Lift, een cosmetische ingreep die maandag vermoedelijk het leven van een Nederlandse vrouw kostte. Nevai stelt dat hij alle procedures nauwkeurig heeft opgevolgd en dat hem, zoals het er nu naar uitziet, geen blaam treft. ,,Ik heb duizenden patiënten met succes behandeld, de autopsie zal moeten uitwijzen wat er bij deze vrouw is misgegaan”, vertelt Nevai aan deze site.